Norma ISO 6579-1:2017 23.2.2017 náhľad

ISO 6579-1:2017

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp.



NORMA vydaná dňa 23.2.2017


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena221.20 bez DPH
221.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6579-1:2017
Dátum vydania normy: 23.2.2017
Kód tovaru: NS-676840
Počet strán: 50
Približná hmotnosť: 150 g (0.33 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 6579-1:2017/Amd1:2020 Zmena

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp. — Amendement 1: Extension de la plage de températures pour l’incubation, amendement du statut de l’Annexe D et correction de la composition des milieux MSRV et SC)

Zmena vydaná dňa 6.3.2020

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
23.00


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.