Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1
NORMA vydaná dňa 12.6.2013
Označenie normy: ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 12.6.2013
Kód tovaru: NS-943735
Počet strán: 1
Približná hmotnosť: 3 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence))
Norma vydaná dňa 13.5.2004
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.