Oprava ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013 12.6.2013 náhľad

ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1



NORMA vydaná dňa 12.6.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena0.90 bez DPH
0.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 12.6.2013
Kód tovaru: NS-943735
Počet strán: 1
Približná hmotnosť: 3 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

ISO 5534:2004-ed.2.0

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence))

Norma vydaná dňa 13.5.2004

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
83.80


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.