Norma ISO 5534:2004-ed.2.0 13.5.2004 náhľad

ISO 5534:2004-ed.2.0

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)

Automaticky preložený názov:

Syry a tavené syry - Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 13.5.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena83.80 bez DPH
83.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5534:2004-ed.2.0
Dátum vydania normy: 13.5.2004
Kód tovaru: NS-433019
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Sýry

K tejto norme patria tieto opravy:

ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013 Oprava

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1)

Oprava vydaná dňa 12.6.2013

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
0.90


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.