Norma ISO 3727-2:2001 20.12.2001 náhľad

ISO 3727-2:2001

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)

Automaticky preložený názov:

Maslo - Stanovenie vlhkosti, non-tuku pevných látok a obsah tuku - Časť 2: Stanovenie non-tuku obsahu sušiny (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 20.12.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.00 bez DPH
52.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 3727-2:2001
Dátum vydania normy: 20.12.2001
Kód tovaru: NS-431507
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Máslo

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.