Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Maslo - Stanovenie vlhkosti, non-tuku pevných látok a obsah tuku - Časť 2: Stanovenie non-tuku obsahu sušiny (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 20.12.2001
Označenie normy: ISO 3727-2:2001
Dátum vydania normy: 20.12.2001
Kód tovaru: NS-431507
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
9.2.2005
13.10.2003
18.10.2004
28.11.2006
20.12.2001
27.1.2003
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-21 (Počet položiek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.