Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Maslo, jedlé oleje emulzie a roztierateľné tuky - Stanovenie obsahu tuku (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 13.10.2003
Označenie normy: ISO 17189:2003
Dátum vydania normy: 13.10.2003
Kód tovaru: NS-427486
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-23 (Počet položiek: 2 631 466)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.