Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Maslo, jedlé oleje emulzie a roztierateľné tuky - Stanovenie obsahu tuku (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 13.10.2003
Označenie normy: ISO 17189:2003
Dátum vydania normy: 13.10.2003
Kód tovaru: NS-427486
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2024-07-21 (Počet položiek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.