Norma ISO 17189:2003 13.10.2003 náhľad

ISO 17189:2003

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)

Automaticky preložený názov:

Maslo, jedlé oleje emulzie a roztierateľné tuky - Stanovenie obsahu tuku (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 13.10.2003


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena78.00 bez DPH
78.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 17189:2003
Dátum vydania normy: 13.10.2003
Kód tovaru: NS-427486
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Máslo

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.