Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments — Preparation of a ground sample for analysis
Automaticky preložený názov:
Korenie - Príprava mletého vzorky pre analýzu
NORMA vydaná dňa 1.7.1981
Označenie normy: ISO 2825:1981-ed.2.0
Dátum vydania normy: 1.7.1981
Kód tovaru: NS-430476
Počet strán: 1
Približná hmotnosť: 3 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Basis for this method is the laboratory sample obtained by the method specified in ISO 948. The principle of determination consists in grinding the laboratory sample, which has been previously mixed, to obtain particles of the size specified in the International Standard appropriate to the spice or condiment concerned or, if not so specified, to obtain particles of size approximately 1 mm.
21.11.1991
25.3.1993
25.3.1993
5.10.2009
4.12.1997
4.12.1997
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.