Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva - Stanovenie obsahu vlhkosti - Metóda stanovenia straty hmotnosti pri 103 stupňov Celzia (Rutinné metóda)
NORMA vydaná dňa 29.9.1994
Označenie normy: ISO 11294:1994
Dátum vydania normy: 29.9.1994
Kód tovaru: NS-423011
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
20.11.2008
18.3.2011
21.5.2012
25.11.2005
1.5.1983
1.12.1982
Posledná aktualizácia: 2024-09-13 (Počet položiek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.