Norma ISO 11294:1994 29.9.1994 náhľad

ISO 11294:1994

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)

Automaticky preložený názov:

Pražená mletá káva - Stanovenie obsahu vlhkosti - Metóda stanovenia straty hmotnosti pri 103 stupňov Celzia (Rutinné metóda)



NORMA vydaná dňa 29.9.1994


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.70 bez DPH
53.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 11294:1994
Dátum vydania normy: 29.9.1994
Kód tovaru: NS-423011
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.