Norma ISO 24115:2012 21.5.2012 náhľad

ISO 24115:2012

Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method

Automaticky preložený názov:

Zelená káva - Postup pri kalibrácii merače vlhkosti - Rutinné metóda



NORMA vydaná dňa 21.5.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena116.90 bez DPH
116.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 24115:2012
Dátum vydania normy: 21.5.2012
Kód tovaru: NS-429825
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotácia textu normy ISO 24115:2012 :

Description / Abstract: This International Standard specifies a procedure for adjustment and subsequent calibration of moisture meters for green coffee beans with reference samples (RSs). The RSs are green coffee beans of various moisture contents, determined by a standard method (ISO 6673). NOTE This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties. This International Standard is applicable to green coffee as beans.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.