Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Green tea — Definition and basic requirements
Automaticky preložený názov:
Zelený čaj - Definícia a základné požiadavky
NORMA vydaná dňa 28.4.2011
Označenie normy: ISO 11287:2011
Dátum vydania normy: 28.4.2011
Kód tovaru: NS-423003
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 11287:2011 specifies the parts of a named plant that are suitable for making green tea for consumption as a beverage and the chemical requirements for green tea that are used to indicate that tea from that source has been produced in accordance with good production practice. ISO 11287:2011 also specifies the packing and marking requirements for green tea in containers. ISO 11287:2011 is not applicable to green tea subject to further processing such as decaffeination and further roasting.
15.8.2002
28.1.2004
10.12.2013
16.3.2005
16.3.2005
3.6.1999
Posledná aktualizácia: 2025-09-08 (Počet položiek: 2 231 996)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.