Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography
Automaticky preložený názov:
Stanovenie látok, ktoré sú charakteristické pre zelený a čierny čaj - Časť 2: Obsah katechínov v zelenom čaji - Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie
NORMA vydaná dňa 16.3.2005
Označenie normy: ISO 14502-2:2005
Dátum vydania normy: 16.3.2005
Kód tovaru: NS-425460
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 14502-2:2005 specifies a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of the total catechin content of tea from the summation of the individual catechins. It is applicable to both leaf and instant green tea, and with precision limitations to black tea. Gallic acid and caffeine can also be determined by this method, as can theogallin and theaflavins.
Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography — Technical Corrigendum 1
(Détermination des substances caractéristiques du thé vert et du thé noir — Partie 2: Dosage des catechins dans le thé vert — Méthode par chromatographie en phase liquide a haute performance — Rectificatif technique 1)
Oprava vydaná dňa 24.3.2006
Vybraný formát:
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.