Norma ISO 14502-2:2005 16.3.2005 náhľad

ISO 14502-2:2005

Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography

Automaticky preložený názov:

Stanovenie látok, ktoré sú charakteristické pre zelený a čierny čaj - Časť 2: Obsah katechínov v zelenom čaji - Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie



NORMA vydaná dňa 16.3.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena166.50 bez DPH
166.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 14502-2:2005
Dátum vydania normy: 16.3.2005
Kód tovaru: NS-425460
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Čaj

Anotácia textu normy ISO 14502-2:2005 :

Description / Abstract: ISO 14502-2:2005 specifies a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of the total catechin content of tea from the summation of the individual catechins. It is applicable to both leaf and instant green tea, and with precision limitations to black tea. Gallic acid and caffeine can also be determined by this method, as can theogallin and theaflavins.

K tejto norme patria tieto opravy:

ISO 14502-2:2005/Cor1:2006 Oprava

Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography — Technical Corrigendum 1
(Détermination des substances caractéristiques du thé vert et du thé noir — Partie 2: Dosage des catechins dans le thé vert — Méthode par chromatographie en phase liquide a haute performance — Rectificatif technique 1)

Oprava vydaná dňa 24.3.2006

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
0.90


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.