Norma GOST R 54654-2011 1.1.2013 náhľad

GOST R 54654-2011

Cocoa butter equivalents, cocoa butter improvers of SOS-type, cocoa butter extenders of POP-type. Method of determination of melting point

Automaticky preložený názov:

Masla ekvivalenty Kakao, kakaové maslo zlepšujúce SOS typu, kakaové maslo plnivá pop-typu. Spôsob stanovenia bodu topenia



NORMA vydaná dňa 1.1.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena46.40 bez DPH
46.40

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54654-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403535
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.