Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cocoa butter equivalents, cocoa butter improvers of SOS-type, cocoa butter extenders of POP-type. Method of determination of melting point
Automaticky preložený názov:
Masla ekvivalenty Kakao, kakaové maslo zlepšujúce SOS typu, kakaové maslo plnivá pop-typu. Spôsob stanovenia bodu topenia
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54654-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403535
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.1977
NEPLATNÁ
1.1.1994
1.1.1994
1.1.1994
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-08-08 (Počet položiek: 2 342 046)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.