Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk fat. Method for determination of peroxide value in anhydrous fat
Automaticky preložený názov:
Mliečny tuk. Metóda pre stanovenie peroxidu hodnoty v bezvodom tuku
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51453-99
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400225
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.7.2005
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
Posledná aktualizácia: 2024-08-08 (Počet položiek: 2 342 046)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.