Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery. Derinding, skinning and membrane removal machines. Safety and hygiene requirements
Automaticky preložený názov:
Strojové zariadenia na spracovanie potravín. Derinding, sťahovanie z kože a odstránenie membrány stroja. Bezpečnostné a hygienické požiadavky
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54387-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403267
Počet strán: 40
Približná hmotnosť: 120 g (0.26 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2010
1.1.2011
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Posledná aktualizácia: 2024-11-13 (Počet položiek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.