Norma GOST R 54387-2011 1.7.2012 náhľad

GOST R 54387-2011

Food processing machinery. Derinding, skinning and membrane removal machines. Safety and hygiene requirements

Automaticky preložený názov:

Strojové zariadenia na spracovanie potravín. Derinding, sťahovanie z kože a odstránenie membrány stroja. Bezpečnostné a hygienické požiadavky



NORMA vydaná dňa 1.7.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena133.30 bez DPH
133.30

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54387-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403267
Počet strán: 40
Približná hmotnosť: 120 g (0.26 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.