Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods of determination of the dry fat-free solids content of milk in chocolate products with milk
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy stanovenia suché bez tuku obsah pevných látok v mlieku čokoládových výrobkov s mliekom
NORMA vydaná dňa 1.1.2010
Označenie normy: GOST R 53212-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2010
Kód tovaru: NS-402068
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.