Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie absorpcie vody a reologických vlastností pomocou valorigraph
NORMA vydaná dňa 1.3.2001
Označenie normy: GOST R 51414-99
Dátum vydania normy: 1.3.2001
Kód tovaru: NS-400185
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.1986
1.1.1990
1.7.1986
NEPLATNÁ
1.7.1986
NEPLATNÁ
1.7.1990
1.1.1987
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.