Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Methods for detection and enumeration of Campylobacter spp. Part 1. Detection method
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív. Metódy pre detekciu a stanovenie počtu Campylobacter spp. Časť 1. Metóda detekcie
NORMA vydaná dňa 1.7.2014
Označenie normy: GOST ISO 10272-1-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-397994
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.1998
1.1.1998
1.7.2002
1.7.2002
1.7.2013
1.7.2013
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-29 (Počet položiek: 2 339 192)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.