Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Canned foods. Method for determination of commercial sterility
Automaticky preložený názov:
Konzervované potraviny. Metóda pre stanovenie komerčné sterility
NORMA vydaná dňa 1.1.1998
Označenie normy: GOST 30425-97
Dátum vydania normy: 1.1.1998
Kód tovaru: NS-392392
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Mikrobiologie potravin
Ovoce, zelenina a z nich získávané produkty obecně
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.