Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products. Methods for cultivation of microorganisms
Automaticky preložený názov:
Potravinárske výrobky. Metódy pre kultiváciu mikroorganizmov
NORMA vydaná dňa 1.1.1993
Označenie normy: GOST 26670-91
Dátum vydania normy: 1.1.1993
Kód tovaru: NS-389612
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.1986
1.7.1986
1.7.1987
NEPLATNÁ
1.1.1989
1.1.1990
NEPLATNÁ
1.7.1990
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.