Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses
Automaticky preložený názov:
Potraviny a prídavné látky v potravinách. Príprava vzoriek na mikrobiologické rozbory
NORMA vydaná dňa 1.7.1986
Označenie normy: GOST 26669-85
Dátum vydania normy: 1.7.1986
Kód tovaru: NS-389610
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.89
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.