Norma GOST 26669-85 1.7.1986 náhľad

GOST 26669-85

Foodstuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses

Automaticky preložený názov:

Potraviny a prídavné látky v potravinách. Príprava vzoriek na mikrobiologické rozbory



NORMA vydaná dňa 1.7.1986


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.50 bez DPH
52.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 26669-85
Dátum vydania normy: 1.7.1986
Kód tovaru: NS-389610
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy GOST 26669-85 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 12.89

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.