Norma GOST 20235.2-74 1.7.1975 náhľad

GOST 20235.2-74

Meat of rabbit. Method of bacteriological analysis

Automaticky preložený názov:

Mäso králika. Metóda analýzy bakteriologického



NORMA vydaná dňa 1.7.1975


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena117.50 bez DPH
117.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 20235.2-74
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-384578
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky
Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.