Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat of rabbit. Method of bacteriological analysis
Automaticky preložený názov:
Mäso králika. Metóda analýzy bakteriologického
NORMA vydaná dňa 1.7.1975
Označenie normy: GOST 20235.2-74
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-384578
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.