Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Method of histological identification of composition
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Spôsob identifikácie histologického zloženia
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31479-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393040
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
NEPLATNÁ
1.1.1976
NEPLATNÁ
1.1.1977
NEPLATNÁ
1.1.1978
NEPLATNÁ
1.7.1980
NEPLATNÁ
1.7.1974
NEPLATNÁ
1.1.1993
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.