Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Method of histological identification of composition
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Spôsob identifikácie histologického zloženia
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31479-2012
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393040
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.