Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Rabbit meat. Methods of sampling. Organoleptic methods for quality assessment
Automaticky preložený názov:
Králičie mäso. Metódy odberu vzoriek. Organoleptické metódy pre posudzovanie kvality
NORMA vydaná dňa 1.7.1975
Označenie normy: GOST 20235.0-74
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-384576
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.85
1.7.2013
1.7.2014
1.1.1991
1.1.1973
1.1.1977
1.11.1957
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.