Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Rabbit meat. Methods of sampling. Organoleptic methods for quality assessment
Automaticky preložený názov:
Králičie mäso. Metódy odberu vzoriek. Organoleptické metódy pre posudzovanie kvality
NORMA vydaná dňa 1.7.1975
Označenie normy: GOST 20235.0-74
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-384576
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.85
1.7.2013
1.7.2014
1.1.1991
1.1.1973
1.1.1977
1.11.1957
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.