Norma GOST 4288-76 1.1.1977 náhľad

GOST 4288-76

Culinary products and half-finished products of minced meat. Rules of acceptance and test methods

Automaticky preložený názov:

Kulinárske výrobky a polotovary z mletého mäsa. Pravidlá pre prijímanie a skúšobných metód



NORMA vydaná dňa 1.1.1977


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena67.50 bez DPH
67.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 4288-76
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-394394
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy GOST 4288-76 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 8.78

Amd. 5.84

Amd. 3.89

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.