Norma GOST 15113.3-77 1.1.1979 náhľad

GOST 15113.3-77

Food concentrates. Methods for determination of organoleptic properties, preparedness of concentrates for using and evaluation of suspension dispersity

Automaticky preložený názov:

Food koncentrátov. Metódy pre stanovenie organoleptických vlastností, pripravenosti koncentrátov pre použitie a vyhodnotenie zavesenie dispersity



NORMA vydaná dňa 1.1.1979


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena27.90 bez DPH
27.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 15113.3-77
Dátum vydania normy: 1.1.1979
Kód tovaru: NS-381153
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Anotácia textu normy GOST 15113.3-77 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 8.84

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.