Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food concentrates. Methods for determination of organoleptic properties, preparedness of concentrates for using and evaluation of suspension dispersity
Automaticky preložený názov:
Food koncentrátov. Metódy pre stanovenie organoleptických vlastností, pripravenosti koncentrátov pre použitie a vyhodnotenie zavesenie dispersity
NORMA vydaná dňa 1.1.1979
Označenie normy: GOST 15113.3-77
Dátum vydania normy: 1.1.1979
Kód tovaru: NS-381153
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.84
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.7.2014
NEPLATNÁ
1.7.1969
NEPLATNÁ
1.7.1969
NEPLATNÁ
1.7.1997
NEPLATNÁ
1.7.1969
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-13 (Počet položiek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.