Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Determination of trace elements. Performance criteria, general considerations and sample preparation
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Stanovenie stopových prvkov. Funkčné kritériá , všeobecné úvahy a príprava vzoriek
NORMA vydaná dňa 1.1.2012
Označenie normy: GOST R EN 13804-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-404697
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-06-30 (Počet položiek: 2 329 250)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.