Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Method for the determination flour food swelling capacity
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Spôsob stanovenia múky potravín napučaní kapacity
NORMA vydaná dňa 1.7.1981
Označenie normy: GOST 10114-80
Dátum vydania normy: 1.7.1981
Kód tovaru: NS-377491
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.83
Amd. 5.86
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.7.1950
Posledná aktualizácia: 2024-07-26 (Počet položiek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.