Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Public catering. Technological instructions of products of catering. General requirements for lay out development and composition
Automaticky preložený názov:
Verejné stravovanie. Technologický návod produktov zo stravovania. Všeobecné požiadavky na vyložiť vývoj a zloženie
NORMA vydaná dňa 1.1.2010
Označenie normy: GOST R 53105-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2010
Kód tovaru: NS-401957
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.