Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Odstredené mlieko, srvátka a cmar - Stanovenie obsahu tuku - Gravimetrická metóda (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: DIN EN ISO 7208:2009-03
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-246716
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
1.7.1977
1.12.1993
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
Posledná aktualizácia: 2024-09-09 (Počet položiek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.