Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Determination of fat content of cream; method according to Schulz and Kley.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie obsahu tuku v smotane; Spôsob podľa Schulza a Kley.
NORMA vydaná dňa 1.7.1977
Označenie normy: DIN 10332:1977-07
Dátum vydania normy: 1.7.1977
Kód tovaru: NS-182421
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Bestimmung des Fettgehaltes von Rahm (Sahne); Verfahren nach Schulz und Kley.
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
1.10.2004
1.8.2002
Posledná aktualizácia: 2025-06-02 (Počet položiek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.