Norma DIN 10332:1977-07 1.7.1977 náhľad

DIN 10332:1977-07

Determination of fat content of cream; method according to Schulz and Kley.

Automaticky preložený názov:

Stanovenie obsahu tuku v smotane; Spôsob podľa Schulza a Kley.



NORMA vydaná dňa 1.7.1977


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena23.00 bez DPH
23.00

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10332:1977-07
Dátum vydania normy: 1.7.1977
Kód tovaru: NS-182421
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy DIN 10332:1977-07 :

Bestimmung des Fettgehaltes von Rahm (Sahne); Verfahren nach Schulz und Kley.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.