Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of food and animal feed - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 6: Specific rules for the preparation of samples taken at the primary production stage.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív - Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desatinné riedenia pre mikrobiologické vyšetrenie - Časť 6: Osobitné pravidlá pre prípravu vzoriek odobratých v štádiu prvovýroby.
NORMA vydaná dňa 1.6.2013
Označenie normy: DIN EN ISO 6887-6:2013-06
Dátum vydania normy: 1.6.2013
Kód tovaru: NS-246616
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 6: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Proben aus der Primärproduktion.
NEPLATNÁ
1.7.2001
NEPLATNÁ
1.8.2000
NEPLATNÁ
1.9.2005
1.12.2009
1.5.2013
NEPLATNÁ
1.2.1984
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.