NEPLATNÁ DIN 10161-1:1984-02 1.2.1984 náhľad

DIN 10161-1:1984-02

Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; spatula method and method with poured plates (reference method).

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov; aeróbnych mikroorganizmov pri 30 ° C; Metóda a spôsob špachtle s liatym doskami (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.2.1984


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena39.40 bez DPH
39.40

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10161-1:1984-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.1984
Kód tovaru: NS-182188
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN 10161-1:1984-02 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Spatel- und Plattengußverfahren (Referenzverfahren).

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.