Norma DIN EN ISO 5764:2009-10 1.10.2009 náhľad

DIN EN ISO 5764:2009-10

Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method).

Automaticky preložený názov:

Mlieko - Stanovenie bodu mrazu - termistora Kryoskop metóda (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.10.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena107.50 bez DPH
107.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 5764:2009-10
Dátum vydania normy: 1.10.2009
Kód tovaru: NS-246307
Počet strán: 25
Približná hmotnosť: 75 g (0.17 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy DIN EN ISO 5764:2009-10 :

Milch - Bestimmung des Gefrierpunktes - Thermistor-Kryoskop-Verfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.