Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Evaporated milk and sweetened condensed milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Sušené mlieko a sladené kondenzované mlieko - Stanovenie obsahu tuku - Gravimetrická metóda (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: DIN EN ISO 1737:2009-03
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-244359
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Kondensmilch und gezuckerte Kondensmilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
1.7.1977
1.12.1993
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
Posledná aktualizácia: 2025-06-02 (Počet položiek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.