Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Syry a tavené syry - Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.9.2004
Označenie normy: DIN EN ISO 5534:2004-09
Dátum vydania normy: 1.9.2004
Kód tovaru: NS-246281
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Käse und Schmelzkäse - Bestimmung der Gesamttrockenmasse (Referenzverfahren).
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.9.2014
NEPLATNÁ
1.5.2005
1.3.2009
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.8.2013
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-09 (Počet položiek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.