Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Syry a tavené syry výrobky - Stanovenie obsahu tuku - Gravimetrická metóda (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.5.2005
Označenie normy: DIN EN ISO 1735:2005-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2005
Kód tovaru: NS-244354
Počet strán: 21
Približná hmotnosť: 63 g (0.14 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Käse und Schmelzkäse - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
Posledná aktualizácia: 2024-09-09 (Počet položiek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.