Norma DIN EN ISO 5381:1994-10 1.10.1994 náhľad

DIN EN ISO 5381:1994-10

Starch hydrolysis products - Determination of water content - Modified Karl Fischer method.

Automaticky preložený názov:

Hydrolýzy škrobu výrobky - Stanovenie obsahu vody - Modifikovaná metóda Karl Fischer.



NORMA vydaná dňa 1.10.1994


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena66.10 bez DPH
66.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 5381:1994-10
Dátum vydania normy: 1.10.1994
Kód tovaru: NS-246242
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy DIN EN ISO 5381:1994-10 :

Stärkehydrolyseprodukte - Bestimmung des Wassergehalts - Modifiziertes Karl-Fischer-Verfahren.

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.