Norma DIN EN ISO 3727-2:2002-04 1.4.2002 náhľad

DIN EN ISO 3727-2:2002-04

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method).

Automaticky preložený názov:

Maslo - Stanovenie vlhkosti, non-tuku pevných látok a obsah tuku - Časť 2: Stanovenie non-tuku obsahu sušiny (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.4.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena66.10 bez DPH
66.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 3727-2:2002-04
Dátum vydania normy: 1.4.2002
Kód tovaru: NS-245736
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Máslo

Anotácia textu normy DIN EN ISO 3727-2:2002-04 :

Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 2: Bestimmung der fettfreien Trockenmasse (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.