Norma DIN EN ISO 19219:2004-02 1.2.2004 náhľad

DIN EN ISO 19219:2004-02

Animal and vegetable fats and oils - Determination of visible foots in crude fats and oils.

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie viditeľných pätiek v surových tukov a olejov.



NORMA vydaná dňa 1.2.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena76.80 bez DPH
76.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 19219:2004-02
Dátum vydania normy: 1.2.2004
Kód tovaru: NS-244668
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy DIN EN ISO 19219:2004-02 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von sichtbarem Bodensatz in rohen Fetten und Ölen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.