Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of visible foots in crude fats and oils.
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie viditeľných pätiek v surových tukov a olejov.
NORMA vydaná dňa 1.2.2004
Označenie normy: DIN EN ISO 19219:2004-02
Dátum vydania normy: 1.2.2004
Kód tovaru: NS-244668
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von sichtbarem Bodensatz in rohen Fetten und Ölen.
NEPLATNÁ
1.2.2001
NEPLATNÁ
1.3.2009
1.3.1998
NEPLATNÁ
1.7.2014
NEPLATNÁ
1.10.2007
NEPLATNÁ
1.3.2009
Posledná aktualizácia: 2025-04-29 (Počet položiek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.