Norma DIN EN ISO 18609:2002-03 1.3.2002 náhľad

DIN EN ISO 18609:2002-03

Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using hexane extraction.

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie nezmydelniteľnej extraktu - Metóda extrakcie hexánom.



NORMA vydaná dňa 1.3.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena82.50 bez DPH
82.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 18609:2002-03
Dátum vydania normy: 1.3.2002
Kód tovaru: NS-244575
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy DIN EN ISO 18609:2002-03 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der unverseifbaren Bestandteile - Verfahren mit Hexan-Extraktion.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.