Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils.
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie nízkou teplotou halogénované uhľovodíky v jedlých olejoch.
NORMA vydaná dňa 1.11.2005
Označenie normy: DIN EN ISO 16035:2005-11
Dátum vydania normy: 1.11.2005
Kód tovaru: NS-244116
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen.
NEPLATNÁ
1.4.2010
NEPLATNÁ
1.3.2014
1.11.2005
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.7.2011
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.