Norma DIN EN ISO 16035:2005-11 1.11.2005 náhľad

DIN EN ISO 16035:2005-11

Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils.

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie nízkou teplotou halogénované uhľovodíky v jedlých olejoch.



NORMA vydaná dňa 1.11.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena91.10 bez DPH
91.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 16035:2005-11
Dátum vydania normy: 1.11.2005
Kód tovaru: NS-244116
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy DIN EN ISO 16035:2005-11 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.