Norma DIN EN ISO 11543:2002-06 1.6.2002 náhľad

DIN EN ISO 11543:2002-06

Modified starch - Determination of hydroxypropyl content - Method using proton nuclear magnetic resonance (NMR) spectrometry.

Automaticky preložený názov:

Modifikovaný škrob - Stanovenie obsahu hydroxypropyl - Metóda s použitím protónovej nukleárnej magnetickej rezonancie (NMR) spektrometria.



NORMA vydaná dňa 1.6.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.60 bez DPH
57.60

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 11543:2002-06
Dátum vydania normy: 1.6.2002
Kód tovaru: NS-242341
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy DIN EN ISO 11543:2002-06 :

Modifizierte Stärke - Bestimmung des Hydroxypropylgehaltes - Protonen-Kernresonanzspektroskopisches Verfahren.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.