Norma DIN EN 14123:2008-03 1.3.2008 náhľad

DIN EN 14123:2008-03

Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in hazelnuts, peanuts, pistachios, figs and paprika powder - High performance liquid chromatographic method with post-column derivatisation and immunoaffinity column cleanup.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie aflatoxínu B1 a súčet aflatoxínu B1, B2, G1 a G2 v lieskových orechov, arašidov, pistácií, figy a paprikou prášku - vysoký výkon metódou kvapalinovej chromatografie s post-derivatizačná a imunoafinitně stĺpci vyčistenie.



NORMA vydaná dňa 1.3.2008


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena110.80 bez DPH
110.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 14123:2008-03
Dátum vydania normy: 1.3.2008
Kód tovaru: NS-225526
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 14123:2008-03 :

Lebensmittel - Bestimmung von Aflatoxin B1 und der Summe von Aflatoxin B1, B2, G1 und G2 in Haselnüssen, Erdnüssen, Pistazien, Feigen und Paprikapulver - Hochleistungsflüssigchromatographisches Verfahren mit Immunaffinitätssäulen-Reinigung und Nachsäulenderivatisierung.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.