Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 2: Celery (Apium graveolens) - Qualitative determination of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Detekcia potravinových alergénov pomocou molekulárne biologických metód - Časť 2: Zeler (Apium graveolens) - kvalitatívne stanovenie špecifickej sekvencie DNA v varených údeniny, real-time PCR.
NORMA vydaná dňa 1.4.2012
Označenie normy: DIN CEN/TS 15634-2:2012-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2012
Kód tovaru: NS-218830
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Qualitative Bestimmung einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCR.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.