Norma DIN 10102:1988-06 1.6.1988 náhľad

DIN 10102:1988-06

Microbiological analysis of meat and meat products; detection of clostridium botulinum and botulinum toxin.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov; detekcia Clostridium botulinum a botulotoxínu.



NORMA vydaná dňa 1.6.1988


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.60 bez DPH
57.60

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10102:1988-06
Dátum vydania normy: 1.6.1988
Kód tovaru: NS-182148
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy DIN 10102:1988-06 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Nachweis von Clostridium botulinum und Botulinum-Toxin.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.