Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of food and animal feed - Detection of Trichinella Larvea in meat - Physical method by digestion.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív - zisťovanie Trichinella Larvea v mäse - Fyzikálne metóda trávenie.
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: E DIN EN ISO 18743:2013-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-297139
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Nachweis von Trichinellenlarven aus Fleischproben - Physikalisches Verdauungsverfahren.
Posledná aktualizácia: 2025-06-28 (Počet položiek: 2 206 027)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.