Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 2: Určení poměru enantiomerů astaxantinu.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Metóda HPLC na stanovenie xantofylov v rybom mäse - Časť 2: Určenie pomeru enantiomérov astaxantínu.
NORMA vydaná dňa 1.5.2013
Označenie normy: ČSN P CEN/TS 16233-2
Rozlišovací znak: 560687
Katalógové číslo: 92949
Dátum vydania normy: 1.5.2013
Kód tovaru: NS-181391
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato technická specifikace popisuje metodu pro stanovení poměru enantiomerů astaxantinu v rybím mase vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií (HPLC)
1.8.2011
1.5.2013
1.10.2012
1.4.2006
20.5.1964
NEPLATNÁ
28.1.1982
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.