ČSN 569602 (569602)

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich.

Automaticky preložený názov:

Pravidlá správnej hygienickej a výrobnej praxe - Ryby, vodné živočíchy a výrobky z nich.



NORMA vydaná dňa 1.4.2006


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.40 bez DPH
13.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN 569602
Rozlišovací znak: 569602
Katalógové číslo: 75545
Dátum vydania normy: 1.4.2006
Kód tovaru: NS-130911
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Ryby a rybí výrobky

Anotácia textu normy ČSN 569602 (569602):

Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do oblasti zpracování ryb,vodních živočichů a výrobků z nic

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.