Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
Automaticky preložený názov:
Senzorická analýza - Metodológia - Metóda skúmania citlivosti chuti.
NORMA vydaná dňa 1.8.2013
Označenie normy: ČSN ISO 3972:2013/Oprava1
Rozlišovací znak: 560039
Katalógové číslo: 93372
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 1.8.2013
Kód tovaru: NS-178979
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
Norma vydaná dňa 1.1.2013
Vybraný formát:
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.