Oprava ČSN ISO 3972:2013/Oprava1 1.8.2013 náhľad

ČSN ISO 3972:2013/Oprava1 (560039)

Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.

Automaticky preložený názov:

Senzorická analýza - Metodológia - Metóda skúmania citlivosti chuti.



NORMA vydaná dňa 1.8.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena1.20 bez DPH
1.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 3972:2013/Oprava1
Rozlišovací znak: 560039
Katalógové číslo: 93372
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 1.8.2013
Kód tovaru: NS-178979
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

ČSN ISO 3972 (560039)

Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.

Norma vydaná dňa 1.1.2013

Vybraný formát:
Česky -
Tlačené (8.90 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
8.90


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.