ČSN ISO 17997-2 (570526)

Mléko - Stanovení obsahu kaseinového dusíku - Část 2: Přímá metoda.

Automaticky preložený názov:

Mlieko - Stanovenie obsahu kazeínového dusíka - Časť 2: Priama metóda.



NORMA vydaná dňa 1.9.2006


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.30 bez DPH
7.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 17997-2
Rozlišovací znak: 570526
Katalógové číslo: 76792
Dátum vydania normy: 1.9.2006
Kód tovaru: NS-178130
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy ČSN ISO 17997-2 (570526):

Druhá část normy ISO 17997/IDF29 specifikuje rutinní metodu pro přímé stanovení obsahu kaseinového dusíku v mléce. Podstatou metody je vysrážení kaseinu působením kyseliny a stanovení obsahu kaseinového dusíku ve sraženině postupem popsaným v ČSN EN ISO 8968-1/IDF 20-1, nebo ČSN EN ISO 8968-2/ IDF 20-2

Metoda může být modifikována pro mléka jiných druhů nebo tekuté mléčné výrobky.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.