Norma ČSN ISO 15214 1.1.2000 náhľad

ČSN ISO 15214 (560117)

Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu mezofilních bakterií mléčného kvašení - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30°C.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Horizontálna metóda stanovenia počtu mezofilných baktérií mliečneho kvasenia - Technika počítania kolónií kultivovaných pri 30 ° C.



NORMA vydaná dňa 1.1.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.30 bez DPH
7.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 15214
Rozlišovací znak: 560117
Katalógové číslo: 57865
Dátum vydania normy: 1.1.2000
Kód tovaru: NS-177949
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy ČSN ISO 15214 (560117):

Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 15214:1998. Mezinárodní norma ISO 15214:1998 má status české technické normy. Specifikuje metodu stanovení počtu životaschopných mezofilních bakterií mléčného kvašení technikou počítání kolonií vykultivovaných na pevné půdě po třídenní inkubaci při 30 °C. Norma tedy stanovuje metody zjišťování některých kvalitativních znaků jakosti významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 15214 (56 0117) byla vydána v lednu 2000

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.